Huisartsen Regio Apeldoorn houdt vinger aan de pols nu Corona landelijk weer toeneemt!

eunmask

De Huisartsen Regio Apeldoorn houdt de vinger aan de pols nu het aantal besmettingen met het coronavirus met name elders in het land weer toeneemt. ,,Op dit moment is er echter geen reden onze huisartsenzorg aan te passen.”

Dat zegt huisarts Roland Zeilstra, die tevens lid is van het  (nu niet actieve) crisisteam van de Huisartsen Regio Apeldoorn. ,,Gelukkig valt het in onze regio mee, al melden zich inmiddels wel iets meer mensen met hoest- en verkoudheidsklachten. Deze patiënten worden nog altijd apart gezien. Zij zitten niet in de spreekkamer met patiënten die andere klachten hebben.”

Kleinere coronatent

Mocht er in de regio onverhoopt een toename komen of zelfs een tweede golf, dan zal de Huisartsen Regio Apeldoorn weer een coronatent optuigen bij Gelre Ziekenhuizen in Apeldoorn. ,,Die zal dan niet meer zo groot zijn. Bij de eerste coronagolf hadden we twaalf spreekkamers. Zoveel hadden we er niet nodig.”

Zeilstra…

View original post 67 woorden meer

Over voorziener

Ben 76 jaar inmiddels en heb interesse in de politiek en hoe wij met zijn allen leven op deze wereld van nog 13.000 km doorsnede en we elkaar bevechten meestal om dat rotgeloof
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

snap er de ballen van en heb een herseninfarct gehad in 2007 maar wou graag mijn archief terug van 2012 en niemand kan dat waarmaken

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.