Max Verstappen gratis te volgen vanmiddag in Monaco!

MAX

https://ontdek.ziggo.nl/sport/formule-1/gp-monaco/?ecmp=snb-18814&gclid=CPiZ-NPU_MwCFasV0wodYbgKJw&gclsrc=aw.ds

wat doet het weer vandaag?

Vandaag & morgen

In de loop van de dag vooral landinwaarts regen- en onweersbuien

Vannacht is het wisselend bewolkt en vrijwel overal droog. Tegen de ochtend is in het oosten een enkele bui mogelijk. De noordoostenwind is zwak tot matig en de temperatuur daalt naar ongeveer 14 graden.

Overdag is het half tot zwaar bewolkt. Vanaf het einde van de ochtend trekken er van het zuidoosten uit enkele buien over het land. Hierbij is er lokaal kans op onweer, hagel en kortdurend veel regen. De nadruk lijkt hierbij op het zuiden en oosten van het land te liggen. De middagtemperaturen lopen uiteen van 16 graden op de Wadden tot 22 graden in het oosten en zuidoosten van het land. De wind blijft noordoost en is matig, in de kustgebieden af en toe vrij krachtig tot krachtig.

In de nacht naar maandag is het bewolkt. De buien trekken westwaarts de Noordzee op, maar een volgend gebied met buien dient zich tegen de ochtend al weer aan in het oosten. Het kwik daalt naar circa 15 graden. Er staat een matige, aan zee vrij krachtige noordenwind.

Maandag overdag is het bewolkt en komen er verspreid over het land regen- en onweersbuien voor. Lokaal met hagel en in korte tijd veel regen. Pas in de avond wordt het van het oosten uit droger. De middagtemperaturen liggen tussen 15 graden aan de Zeeuwse kust en 24 graden plaatselijk in het noordoosten. De wind komt landinwaarts uit uiteenlopende richtingen en is matig. Aan zee staat een vrij krachtige noord- tot noordwestenwind. (Bron: KNMI)

Advertenties

Over voorziener

Ben 74 jaar inmiddels en heb interesse in de politiek en hoe wij met zijn allen leven op deze wereld van nog 13.000 km doorsnede en we elkaar bevechten meestal om dat rotgeloof
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

snap er de ballen van en heb een herseninfarct gehad in 2007 maar wou graag mijn archief terug van 2012 en niemand kan dat waarmaken

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s