Effe een ouwe herhaling van 2009 maar?

Paultje krijgt voor 1x zendtijd van me

Paulslettenhaar

Hoi Paultje

Mag ik wel zeggen toch want ik ben immers al 65 jaar en jij komt pas kijken…

Weet je….

Ergens mag ik je wel en dat meen ik echt en alleen al het feit dat je op eigen weblog reageert op ONZE weblogs in de Rivierenbuurt ( rivierenbuurt-weblog o.a.)  en heb wel vertrouwen in je een beetje alhoewel ……

Jullie zijn immers altijd de “bijwagen” geweest van die vreselijke partij van de Arbeid Adema_metr_kruis_5die ons Amsterdam totaal aan het verneuken is en verwoesten wat iedereen zo langzamerhand wel doorheeft en tot mijn vreugde de ook “achterban” ook waar de PvdA zijn stemmen vandaan trekt en hoop ik maar een TOTALE leegloop straks van die Partij

Maar goed….

We zullen het “misschien”verder moeten doen dan ZONDER die sukkels en hoe dan ?

Failliet_2

Een ouderenpartij in stadsdeel Zuid oprichten op mijn leeftijd zie ik echt niet meer zitten en niemand anders neemt immers het voortouw zo een partij te beginnen zodat ik een beetje kan “meehobbelen” aan de zijlijn en zou wel leuk zijn als tijdverdrijf s.winters

Wat blijft er dus over straks ?Opa_2

Een partij als Groen Link en ik krijg al een zure smaak in mijn mond want straks hangt ie er weer dat mooie spandoekje op de Churchill-laan met de verkiezingen er WAT aan DOEN….homaar… !!

Groen_links_foto_2

Een partij als Baas in Eigen Buurt dan? die beter m.i. had kunnen heten baas in eigen port……… ( vul maar in) of een Partij Zuideramstelbelangen waar Paul Beving nu zijn best voor wil doen en gelijk heeft ie want zijn wachtgeld  ( 4 jaar) van zijn vorige functie ( wethouder Zuideramstel) is immers verstreken binnenkort en een bijbaantje als raadslid brengt toch immers pegeltjes op het giroafschrift nietwaar en gratis zwemmen, computer, + aanlsluiting en breek me de bek maar niet open effe..

Zuideramstelsociaal stopt er mee omdat die al eerder compleet was kapotgemaakt door de aanhang van de PvdA en hun vriendjes bij die linkse media en de SP waar ze zich van afgesplitst hadden na alle valse artikelen in de krant dus de SP komt NOOIT meer van de grond en is feite is de SP van Zuideramstel gewoon in feite de PvdA want hoort u ooit iets van ze nee toch ??

Paul Beving ( voormalig wethouder Zuideramstel) zelf is in de loop der jaren een echt goede kennis van me geworden en kan ik het best met vinden met hem nu en Paul zal als geen ander precies begrijpen WAT ik wil zeggen en bedoel nietwaar Paul ?

Mafia_baas_2

Menig mailtje hebben we samen gewisseld in het verleden als aktie-voerder contra wethouder en heb hem ik op de radio live ( RADIO NOORDHOLLAND) kunnen betrappen op leugens waar die stoelpootzagers en ja-knikkers in die deelraad gelijk op insprongen met een motie van wantrouwen en een gele kaart en die werd gegeven door de partij van Paultje Slettenhaar dus je eigen partij Slettenhaar de VVD

Smerige jongens onder elkaar in die politiek gewoon…

Luister Paul Slettenhaar ( wethouder van Zuideramstel  anders worden de kijkers gek !!!)

Je zal het NOOIT toegeven en kan je ook niet i.v.m met de huidige coalitie-verhouding met die PvdA Pvda_2 maar ik voel aan mijn water dat je een stem hebt toegevoegd aan mijn poll en maak je niet ongerust want dat is niet na te gaan..

Wees een eerlijk Paul…

Diep in je hart moet je toch ook wel vreselijk balen van Ducootje ….toch ????Adema_kruis_2

IK weet zeker dat je een rondedansje maakt straks als de PvdA de straf krijgen die de na al die jaren ECHT verdienen

Kom ik ga naar bed Paul en mijn camper is lekker afgekoeld inmiddels ( ik zit nog steeds in Zuid-Frankrijk hoor, want je zei op je site dat ik al terug was) en morgen zou het 35 graden worden en zie ik dan wel weer..

Ik zal lekker slapen hoor en doe ik jaren omdat ik in “geleende tijd” leef en dat weet je wel Paul

Wil proberen een (eventueel met jou) een wat eerlijker maatschappij te maken voor iedereen die na ons komt…

De wijn gaat werken merk en sluit af in mooie omgeving waar we beiden waren in de Auverge en kijk maar eens de foto,s op mijn log en alleen dat schept al een band toch Paul ?

Houden we van het zelfde

Doei

P.s.

Je hebt 17 jaar in de pijp gewoond schrijf je en ik heb in de Gerard Doustraat gewoond 7 jaar na mijn trouwen aan het eind bij de Hobbemakade met die leuke vrouwtjes achter de ramen

Onderstaand eerder arikel van het weblog van Paul Slettenhaar ( wethouder Zuideramstel)

Gisterenavond is in de ledenvergadering (ALV) van de VVD Zuid besloten dat ik lijsttrek
ker mag zijn voor de de stadsdeelraad in 2010.
Stadsdeel Zuid is een stad op zich, met een eigen uitgaansgebied, topsegment winkels, een wereldberoemde markt, de mooiste tuinstad van het land, het bekendste park, het grootste cultuuraanbod en het enige Olympisch stadion.
Straks een nieuw hart, over de ringweg, het economisch knooppunt waar de Noord-Zuidlijn de verbinding gaat vormen met de historische binnenstad.
Een stadsdeel waar veel gebeurt en veel gedaan moet worden.
Ik ken de verscheidenheid van Amsterdam Zuid goed, ik heb 17 jaar in de Pijp gewoond en nu sinds april vorig jaar in Buitenveldert.
Ben raadslid en stadsdeelwethouder geweest in Oud Zuid en nu in Zuideramstel.
Verschillende culturen in een groot gebied maar ook veel overeenkomsten, van de Stadhouderskade tot de Kalfjeslaan.
De klus is duidelijk, meer moet bekend worden bekend wat de stem bij de raadsverkiezingen waard is en wat de gevolgen zijn,

Onze opdracht is om dit over te brengen bij mensen die soms geen tijd hebben voor stadsdeelpolitiek.
We zullen de mensen moeten laten zien dat kiezen voor de stadsdeelraad en daarmee indirect het bestuur een kwestie is van de dagelijkse praktijk (en minder van ideologie).
Dat het gaat om een economisch sterk en bereikbaar stadsdeel waar rekening wordt gehouden met winkeliers en waar bestuurders de ondernemers een beetje begrijpen, waar je de auto kwijt kan en je gemeentelijke lasten niet exploderen.
Dat het gaat om de parkeerbelasting van de visite die wellicht straks in nieuw-West wordt uitgegeven terwijl het bezoek daar wel gratis parkeert.
Het wordt een mooie uitdaging, we gaan er met ontzettend veel energie tegenaan en er is ongelofelijk veel kwaliteit binnen de VVD-zuid.
Dat is natuurlijk een hele goede zaak en geeft een vertrouwd gevoel.
 
Advertenties

Over voorziener

Ben 74 jaar inmiddels en heb interesse in de politiek en hoe wij met zijn allen leven op deze wereld van nog 13.000 km doorsnede en we elkaar bevechten meestal om dat rotgeloof
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

snap er de ballen van en heb een herseninfarct gehad in 2007 maar wou graag mijn archief terug van 2012 en niemand kan dat waarmaken

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s