Wel eens gehoord van gekookte zaadcellen ?

umts (2)

Bron: www.wanttoknow.nl/gezondheid/elektro-magnetische-straling-ems/vuurballen-je-mobiele-telefoon-kookt-zaadcellen/
4 maart 2016

Deskundigen waarschuwen ons voor het volgende:

het gebruik van een mobiele telefoon voor zelfs maar een uur per dag kan zo schadelijk zijn voor het sperma dat mannen vruchtbaarheidsproblemen kunnen ontwikkelen. Uit een studie van Britse wetenschappers blijkt dat directe blootstelling van testikels aan mobiele telefoons (of zo’n vijftig centimeters van het lichaam vandaan) sperma kan ‘koken’. Het aantal zaadcellen en de kwaliteit van het sperma zal daardoor drastisch verminderen.

Martha Dirnfeld van de Technion University
Professor Martha Dirnfeld: “We denken dat de kwaliteitsvermindering van sperma wordt veroorzaakt door een opwarming van het sperma door mobiele telefoons en door de elektromagnetische straling.”

De studie toont aan dat 47% van de mannen die hun telefoon overdag in hun zak houden een dalend spermaniveau hebben, tegenover 11% van de bevolking. Daarbij werden meer dan 100 mensen geanalyseerd; en wat blijkt? Mannen bewaren niet alleen hun mobiele telefoon in de buurt van hun lies, maar laten ook vaak een paar centimeter van hun bed hun mobiele telefoon opladen.. De studie suggereert dat het opladen van de telefoon in de buurt van het bed ook een bedreiging kan vormen voor zaadcellen en is gepubliceerd in het tijdschrift Reproductive BioMedicine.

Professor Martha Dirnfeld van de Technion University in Haifa verklaart: “We hebben de hoeveelheid actieve zaadcellen en de kwaliteit geanalyseerd en vonden een stevige achteruitgang. We denken dat dit wordt veroorzaakt door een opwarming van het sperma door de telefoon en door de elektromagnetische straling.”

Ze voegt eraan toe dat de resultaten een ernstige waarschuwing voor jonge mannen moeten zijn en verklaart: “Ik denk dat dit een waarschuwing moet zijn. Om hun kansen op het hebben van kinderen te verbeteren zouden mannen hun gewoonten moeten veranderen. Vrouwen dragen over het algemeen hun mobiele telefoons niet op hun lichaam, dus misschien heeft een mobiele telefoon geen invloed op hun vruchtbaarheid. Daar hebben we nog niet naar gekeken.

De theorie dat dalende vruchtbaarheid door het gebruik van mobiele telefoons wordt veroorzaakt wordt met dit onderzoek ondersteund. Overal in de westerse landen neemt de kwaliteit van sperma af. Professor Gedis Grudžinskas, vruchtbaarheid consultant bij St George’s Ziekenhuis in Londen en in een vruchtbaarheidskliniek in Harley Street: “Mannen moeten nadenken over hun eigen welzijn en stoppen met hun telefoonverslaving. Als je een pak draagt naar het werk plaats de mobiel dan in je borstzak in plaats van dichtbij je zaadballen. Het zal het risico van dalende aantallen zaadcellen terugdringen. En is het echt nodig om de telefoon naast je op het nachtkastje te houden? Of in je pyjama in bed? Is dat echt nodig?”

Bekrachtiging van een studie uit 2004.
Dr. Imre Fejes van de Universiteit van Szeged in Hongarije, deed in 2004 een studie onder 221 mannen gedurende een periode van 13 maanden en vergeleek het sperma van ‘actieve mobiele telefoongebruikers’ uit deze groep, die het grootste gedeelte van de dag met hun mobiele telefoon in de hand zaten, met het andere deel van de groep: mannen die helemaal géén mobiele telefoon gebruikten, noch bij zich droegen. De resultaten van zijn onderzoek waren gelijkluidend, met die van de hierboven genoemde wetenschappers.

Dokter Fejes concludeerde uit zijn onderzoek, dat de eerste groep mannen, intensieve mobiele telefoongebruikers, een SIGNIFICANT-LAGERE kwaliteit sperma hadden, dan de andere groep. Bij het tellen van zaadcellen, bleek dat deze groep gemiddeld 59 miljoen zaadcellen per milliliter sperma produceerde, vergeleken met 83 miljoen voor de groep mannen die niet continue met hun mobiele telefoon rond liep. En dan ging het hier nog maar over de kwantiteit, daar waar het feitelijk in essentie over kwaliteit van het sperma gaat. Daarvoor is de mobiliteit van het sperma een goede indicatie.

Het vermogen van de spermatozoïden om krachtig voort te bewegen, was evenredig beïnvloed door de EMS uit de mobiele telefoons, zo bleek uit de studie. Mannen die dus intens hun mobiele telefoon gebruiken, bleken minder mobiel sperma te produceren, dan de tegengroep; 36.3% in vergelijking met maar liefst 51,3% in de andere groep. Het was de eerste studie die aantoonde dat elektro-magnetische straling een stevig effect heeft op ons reproductievermogen als mensen. Je zou bijna zeggen, dat het een geschenk is voor de elite, die een drastische reductie van de wereldbevolking voor ogen heeft..

Dokter Fejes tot slot: “Langdurig gebruik van mobiele telefoons, kan een ernstig negatief effect hebben op de mannelijke vruchtbaarheid en kwaliteit van menselijk sperma. Dit is in deze studie zichtbaar geworden in de kwaliteit en kwantiteit van het onderzochtte sperma.” Hij voegt daaraan toe, zoals elke wetenschapper dat ‘hoort’ te doen, dat verder onderzoek noodzakelijk is, om deze resultaten te controleren, te bevestigen en verder uit te diepen..

Dat ‘koken’ klopt natuurlijk niet, dat zou je ook direct merken. Het zijn de niet-thermische biologische effecten die de schade veroorzaken, en net zoals bij Röntgenstraling, dat voel je niet.
Kreeg het commentaar van een lezer die schreef Röntgenstraling gevoeld te hebben bij OPG-scans aan de kaken. Zijn er meer lezers die Röntgenstraling naar hun mening gevoeld hebben?

DEZE SITE HANDJE WIJSTIS ECHT OOK DE MOEITE WAARD EENS DOOR TE NEMEN

http://www.stopumts.nl/

EN EFFE EEN HERHALING ER TEGEN AAN SMIJTEN?   mannetje drinkt bier

DAG 367 BESCHERM U ZELF… DE OVERHEID DOET HET NIET!!

1.UMTS 1.jpg klein.jpg extra

IK ZAG DIT OP http://www.stopumts.nl/

UZELF BESCHERMEN

zaterdag, 29 maart 2014 – Dossier: Voorlichting

Bron: www.beperkdestraling.org/index.php?option=com_content&view=article&id=133&Itemid=186 .

maart 2014

Hoe kunt u zichzelf tegen hoogfrequente straling beschermen?

… Maak zo weinig en zo kort mogelijk gebruik van een gsm. Kies zoveel mogelijk voor de vaste telefoon. … Gebruik zeker geen smartphone, die continu zeer krachtige signalen uitstuurt, maar een gewone gsm. Als u toch een smartphone heeft of veel tijd doorbrengt bij mensen met een smartphone: let erop dat zowel de verbinding met WiFi als met mobiel internet (3G/4G) uitgeschakeld is als u ze niet gebruikt!

Zoniet zoekt het toestel voortdurend verbinding met een netwerk. Gebruik zoveel mogelijk de ‘airplane/flight’-modus. … Vermijd alle draadloze technologieën. Kies voor internet via de kabel en een vaste telefoon met draad.

… Kies een woonst uit de buurt van zendantennes (gsm-masten) … Maken uw buren gebruik van draadloze technologieën? Dan wordt u meebestraald. Probeer er eens met hen over te praten of stop wat informatie in hun brievenbus (bijvoorbeeld deze brochure www.beperkdestraling.org/index.php?option=com_content&view=article&id=531:nieuwe-brochure-over-wifi-en-dect-bestel-uw-exemplaren&catid=43&Itemid=218 .). Vraag hen om over te schakelen op alternatieven met draad.

… Draadloos internet of draadloze telefoons op het werk? Probeer het probleem aan te kaarten bij uw werkgever, vakbond, preventiedienst of arbeidsgeneesheer. … ‘Ontstoorders’, amuletten of blokjes die de straling zogezegd ‘neutraliseren’ zijn kwakzalverij. Wat wel werkt zijn bepaalde verven en textielen die de straling meetbaar afschermen.

… Hou steeds voldoende afstand tot spaarlampen (minstens 1 meter). Gebruik liever gloeilampen of halogeen-gloeilampen. Zie ook onze Veelgestelde Vragen-sectie. www.beperkdestraling.org/index.php?option=com_content&view=article&id=139&Itemid=118 .

Meer specifieke informatie vindt u op de afzonderlijke pagina’s van de verschillende stralingsbronnen. www.beperkdestraling.org/index.php?option=com_content&view=section&id=5&Itemid=186 .

Hoe kunt u zichzelf tegen laagfrequente straling (elektromagnetische velden) beschermen?

Hoewel wij focussen op hoogfrequente straling, geven we kort toch enkele tips:

… Vermijd elektrische toestellen naast of in de buurt van het bed (wekkers, nachtlampen) of trek deze ’s nachts uit het stopcontact

… Vermijd inductiekookplaten (zeer sterke magnetische velden) www.powerwatch.org.uk/news/20120611-induction-cookers-are-hazardous.asp . … Vermijd of houd voldoende afstand (4-5 meter) tot transformatoren voor halogeenspots die werken op laagspanning (12V). Kies voor halogeenspots op gelijkspanning (230V), zonder transformator.

… Vermijd het om lange tijd door te brengen te dicht in de buurt van grote elektrische apparaten en installaties zoals koelkasten, cd-spelers, etc.

… Probeer uw computer zover mogelijk van uw lichaam te plaatsen wanneer u erop werkt. Bij een laptop kunt u eventueel werken met een apart scherm en toetsenbord. Hou vooral afstand tot de oplader.

… Ga niet in de buurt van hoogspanningsleidingen wonen

KOP IN HET ZAND??

DE OVERHEID BRENGT U SCHADE TOE!!

BELGIË VERBIED MOBIELTJES AAN KINDEREN!

SITE WIFI-VLUCHTELING

IS STRALING ONGEVAARLIJK?   vraagtekens

RIP

https://voorzieners.wordpress.com/2014/03/16/dag-350-r-i-p-gert-jan/

Mocht je het eventueel uitgelezen hebben hier nog maar eentje ter

afsluiting http://www.stopumts.nl/doc.php/Onderzoeken/5360/nederland_sterke_toename_zaadbalkanker_onder_jonge_mannen._(upd._%2B_opm_stopumts).?

Advertenties

Over voorziener

Ben 74 jaar inmiddels en heb interesse in de politiek en hoe wij met zijn allen leven op deze wereld van nog 13.000 km doorsnede en we elkaar bevechten meestal om dat rotgeloof
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

snap er de ballen van en heb een herseninfarct gehad in 2007 maar wou graag mijn archief terug van 2012 en niemand kan dat waarmaken

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s