Hans Vermaak stopt er mee helaas

001

http://www.dichtbij.nl/amsterdam-centrum/regio/artikel/4224342/columnist-hans-vermaak-neemt-afscheid-van-telegraaf.aspx

Hans Vermaak stopt er helaas mee en ik keek altijd met belangstelling uit naar zijn mooie stukjes die uit het hart gegrepen waren en dank Meneer Vermaak en aardig dat u ook nog een zinnetje heeft gewijd aan de keren dat ik u benaderde de afgelopen jaren en het ga u goed en blijf gezond in deze wereld die er niet echt leuker op is geworden en deels door het toedoen van bestuurders en politici met oogkleppen voor!

zie voorbeelden eerder  zwaaien NAAR BENEDEN

Februaristaking herdacht bij de dokwerker

Dokwerker

Herdenking Februaristaking 2011

Vrijdag 25 februari 2010 wordt de Februaristaking in Amsterdam herdacht op het Jonas Danixc3xabl Meijerplein bij het standbeeld De Dokwerker Op 25 februari 1941 begon in Amsterdam een staking uit solidariteit met de joodse medeburgers in Nederland, tegen het antisemitisme van de Duitse bezetters. De staking breidde zich later uit tot andere steden in Noord-Holland en Utrecht en ging de geschiedenis in als de Februaristaking 1941. De Amsterdamse burgemeester Eberhard van der Laan Houdt een korte toespraak en theatermaakster Jetty Mathurin leest een aantal gedichten voor. Het defile langs de Dokwerker start om 17.00 uur, wanneer de klokken luiden van de Zuiderkerk en de Mozes en Aronkerk. Iedereen kan bloemstukken komen leggen. Die kunnen vanaf 12.00 uur worden bezorgd bij de M&Akerk en daar tot 17.00 uur worden afgehaald.

De herdenking wordt omlijst met een dagtocht, die om 10.00 uur begint bij het NZH Koffiehuis voor het Centraal Station. Daarna volgt een wandeling langs plaatsen waar de Februaristaking begon en haar vervolg had, zoals het Parooltheater en het Stadsarchief. De tocht eindigt om 17.00 uur bij de Dokwerker.

002
Artikel Hans Vermaak in de Telegraaf

Effe rekenen met Hans Vermaak….

003
Bron: Telegraaf

De stukjes van Hans Vermaak zijn altijd leuk toch ?

004 bron: Telegraaf
002
002
001

Uiteraard verdient Hans een plekje in de kop van deze site! DANK HANS VERMAAK

 

 

 

Advertenties

Over voorziener

Ben 74 jaar inmiddels en heb interesse in de politiek en hoe wij met zijn allen leven op deze wereld van nog 13.000 km doorsnede en we elkaar bevechten meestal om dat rotgeloof
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

snap er de ballen van en heb een herseninfarct gehad in 2007 maar wou graag mijn archief terug van 2012 en niemand kan dat waarmaken

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s