Lekker warm hè?

EFFE  TUSSENDOOR EEN HERHALING ER TEGEN AAN SMIJTEN MAAR?

KRIJGT U HET AL WARM?

magnetron

http://www.stopumts.nl/doc.php/Berichten%20Nederland/9182/tele2_zet_al_zijn_4g-masten_aan_en_biedt_dekking_aan_70_procent_Nederlanders

(KIJK EENS HOEVEEL ANTENNES ER IN UW BUURT STAAN >>   poppetje wijsthttp://www.antennebureau.nl/onderwerpen/algemeen/antenneregister

Aantal gsm, UMTS en LTE

Op dit moment staan in Nederland 36.524 gsm, UMTS en LTE-antenne-installaties.

http://www.parool.nl/parool/nl/4/AMSTERDAM/article/detail/3678568/2014/06/25/Amsterdamse-bushokjes-worden-mobiele-zendmast.dhtml .

25 juni 2014

.
Tweehonderd Amsterdamse bushokjes krijgen een 4G-zender voor mobiele telefonie. Vodafone wil zo de dekking van zijn snelste mobiele netwerk vergroten, zonder dat het nieuwe zendmasten hoeft te plaatsen.
De abrizenders krijgen een bereik van enkel­e honderden meters. Het gaat om zenders die het signaal doorsturen naar de reguliere mobiele zendmasten, waarvan Vodafone er enkele tientallen op Amsterdamse daken heeft staan. Voor de minizenders is geen aparte vergunning nodig; voor gewone masten wel.
4G-telefonie maakt snel mobiel internet mogelijk, zodat gebruikers onder meer onderweg video’s kunnen kijken, of foto’s uploaden. Vodafone is na KPN de grootste aanbieder van 4G-internet.
‘In de grote steden zien we nu al een snel stijgende databehoefte,’ zegt technologietopman Mallik Rao van Vodafone. ‘Als je op een zaterdagmiddag op het Rembrandtplein te weinig capaciteit aanbiedt, dan krijgen klanten last van filevorming op het netwerk. Dekking is belangrijk, maar capaciteit bepaalt of je werkelijk de beloofde snelheid krijgt.’
De eerste zenders zijn inmiddels geplaatst. Exploitant JCDecaux vervangt momenteel alle bus- en tramhokjes in de stad. De zenders zijn in het nieuwe ontwerp verwerkt. De zendhokjes worden vooral op drukke plekken, en locaties met een lage dekking van het 4G-netwerk geplaatst.
Wifi Volgens het Franse buitenreclamebedrijf is het de eerste keer dat mobiele zenders op deze schaal in straatmeubilair worden beproeft. Wel stopte het bedrijf al wifi­zenders in zijn hokjes. Als de Amsterdamse proef slaagt, wil JCDecaux ze ook in buitenlandse steden toepassen.
Na de zomer komen de minizenders ook in Rotterdam. Vodafone, na KPN de tweede mobiele aanbieder in ons land, denkt ook aan Utrecht en Den Haag en overweegt de zenders ook op Schiphol en NS-stations te gaan plaatsen. KPN gebruikt vergelijkbare zenders al op festivals.
(Door: Herman Stil)
Een bevestiging dat Amsterdam voor steeds meer mensen onbewoonbaar zal worden.

001

zie ook:

http://www.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1261572

rat_brain 2

en mijn deels vernielde topic uit 2010 >> https://voorzieners.wordpress.com/2010/10/10/heeft-u-een-uurtje-over-voor-een-college-in-uw-eigen-magnetron/

DE OVERHEID IS NIET BETROUWBAAR MEER!

 

overheid

https://voorzieners.wordpress.com/2014/03/05/dag-338-eerlijke-voorlichting/

http://www.stopumts.nl/

1.UMTS 1.jpg klein.jpg extra

 WORDEN WE VERMOORD? (2)

Vraagteken draaiend

Geloof me. De moeite waard om effe aan de klikken!  computermuis

WILT OOK EENS EFFE GOED SCHRIKKEN HOE ENORM DIVERSE KANKERS ZIJN GESTEGEN IN SLECHTS 13 JAAR TIJD EN IS DIT TOEVAL?

WAAR IS DEZE STERKE STIJGING IN AMPER 13 JAAR AAN TOE TE SCHRIJVEN EN IS HIER WEL EENS ONDERZOEK NAAR GEDAAN???

CIJFERS LIEGEN NIET TOCH?   ZWAAIEN

https://www.kanker.nl/bibliotheek/borstkanker/wat-is/1312-overleving-borstkanker

https://www.kanker.nl/bibliotheek/galwegkanker/wat-is/1546-overleving-galwegkanker

https://www.kanker.nl/bibliotheek/slokdarmkanker/wat-is/1372-overleving-slokdarmkanker

https://www.kanker.nl/bibliotheek/nierkanker/wat-is/1548-overleving-nierkanker

https://www.kanker.nl/bibliotheek/dikkedarmkanker/wat-is/1369-overleving-dikkedarmkanker

https://www.kanker.nl/bibliotheek/leverkanker/wat-is/1944-overleving-leverkanker

https://www.kanker.nl/bibliotheek/acute-myeloide-leukemie/wat-is/1938-overleving-aml

https://www.kanker.nl/bibliotheek/mondkanker/wat-is/1497-overleving-mondkanker

https://www.kanker.nl/bibliotheek/zaadbalkanker/wat-is/1586-overleving-zaadbalkanker

https://www.kanker.nl/bibliotheek/alvleesklierkanker/wat-is/1374-overleving-alvleesklierkanker

https://www.kanker.nl/bibliotheek/melanoom/wat-is/1588-overleving-melanoom

Bron: www.telegraaf.nl/binnenland/24857617/__Tsunami_hart-_en_vaatziekten__.html
10 dec. 2015

DEN HAAG –
Nederland staat aan de vooravond van een ongekend sterke stijging van het aantal hart- en vaatziekten. Dat meldt de Hartstichting.

Het aantal patiënten met een hartinfarct of een hersenbloeding (al dan niet in combinatie met hartfalen) zal de komende 25 jaar oplopen van 850.000 in 2011 naar 1,4 miljoen in 2040. Dat is een stijging van maar liefst 65 procent. Dat blijkt uit nieuwe berekeningen die het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) heeft uitgevoerd in opdracht van het fonds.

De berekeningen van het RIVM gaan er nu van uit dat in het jaar 2040 totaal 930.000 mensen getroffen zullen zijn of worden door een hartinfarct of met een ernstige vernauwing van hun kransslagaders kampen. In 2011 ging dat nog om 600.000 mensen. Bovendien zullen er dan 343.000 beroertepatiënten zijn (186.000 in 2011) en 275.000 mensen met hartfalen (130.000 in 2011).

De nieuwe piek wordt niet alleen veroorzaakt door de voortgaande vergrijzing van de bevolking, maar vooral door hoge bloeddruk en het rookgedrag dat toch weer steeds meer jongeren in de gevarenzone brengt. Daarnaast vormen ook een verhoogd cholesterolgehalte, overgewicht en te weinig lichaamsbeweging belangrijke risicofactoren.

De tsunami aan hart- en vaatziekten gaat dus gelijk op met de tsunami van straling. We weten dat straling van draadloze communicatie een invloed heeft op i.h.b. de mastcellen in ons hart en er zal dus zeker een verband zijn.
.
.
Advertenties

Over voorziener

Ben 74 jaar inmiddels en heb interesse in de politiek en hoe wij met zijn allen leven op deze wereld van nog 13.000 km doorsnede en we elkaar bevechten meestal om dat rotgeloof
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

snap er de ballen van en heb een herseninfarct gehad in 2007 maar wou graag mijn archief terug van 2012 en niemand kan dat waarmaken

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s