Effe wat bladvulling maar?

Herhaling   poppetje wijst

Wat moet ik nu weer liegen?

mannetje dat typt
Ach wat moet ik nu weer opvoeren aan jullie al leesstof?
.
Laat ik maar effe stuk nemen uit  t.w. een gedeelte uit mijn “boek) bladzijde 26   ( LEES MIJN “BOEK” HIER!)
.
Uit olie en de afvalstoffen ervan wordt behalve benzine zoveel andere dingen gemaakt en ik heb wel eens gedacht dat als ter plekke alle voorwerpen zouden smelten waar olie in is verwerkt dit een effect zou hebben dat de mensheid eens wakker zou schudden.
.
Gaat u maar na.
.
Plastic is een van de eigenschappen van olie en het eerste wat wegvalt is de co
mputer en het toetsenbord waarop ik zit te tikken en valt mijn plastic balpen uit elkaar en vloeit de inkt over tafel. Mijn pakje tabak ligt nu los op tafel omdat het plastic zakje is verdwenen. De video is opeens een vormeloos geheel alsook uw t.v. die vn.l. uit plastic bestaat en uiteraard werkt niets meer ervan omdat geleiders en onderdelen in dit apparaat ook weer van plastic zijn.
.
Uw planten staan opeens in de kamer met hun lelijke oorspronkelijke pot want de sierpotten van plastic zijn weg, Uw auto staat voor de deur en is het dashboard verdwenen net als de kunstoffen bumpers, de binnenkant van de portieren, de raamsteunen, zijspiegels, front van de autoradio kortom alles wat van plastic is.
.
Mijn gulp staat wijd open omdat de plastic ritsluiting van mijn broek is verdwenen en de buurvrouw staat naakt voor het raam aan de overkant omdat haar nylon blouse is opgelost en de beha uit elkaar is gevallen. Mijn gordijnen zijn naar beneden gefikkerd omdat de plastic ophanghaken weg zijn en stelt u zich dat nu eens voor dat dus ALLES wat van plastic is in een fractie van een seconde zou verdwijnen en DAN zou u pas eens kunnen aanschouwen dat niet alleen de brandstof zoals benzine, diesel, kerosine voor vervuiling van de atmosfeer zorgt maar ook al die dingen van plastic dus die uiteindelijk op den duur in de verbrandingsovens terechtkomen en weliswaar dan deels gefilterd de schoorstenen verlaten van de verbrandingsovens maar reken maar dat de nodige rotzooi heus wel in de atmosfeer terechtkomt en zo zorgen we ervoor dat in een rap tempo het broeikaseffect gaat ontstaan.

.Bent u wel eens naar een Blokker geweest of van die andere frutselwinkeltjes zoals Wibra, Zeeman en moet U voor de aardigheid eens kijken hoeveel plastic rotzooi er verkocht wordt aan speelgoedjes en andere prularia en dergelijke wat uiteindelijk na een korte tijd weer in de afvalbakken terechtkomt en dus uiteindelijk weer in de vuilverbrandingsovens en hupakee jongens weer een stoot luchtvervuiling de lucht in jagen waar je u tegen zegt. .Heeft u b.v. wel eens in een supermarkt rondgelopen waar alleen al de snoepafdeling ontelbare soorten en zakjes heeft liggen en als die allemaal leeggegeten zijn verdwijnen ook die plastic zakjes in de vuilniszak en ga zo maar door en er is NIEMAND die feitelijk de waanzin stopt van de zelfvernietiging uiteindelijk waar wij allemaal in feite mee bezig zijn. Jaren en jaren geleden hoor je dan van die politieke mafkezen zeggen dat met ingang van dan en dan er alleen nog maar plastic boodschappentassen zouden mogen worden verkocht die volledig afbreekbaar zijn en zou men overgaan op verpakkingen van papier en dergelijke. .

Na een tijdje hoor je niemand er verder meer over en wie nu langs een kaasafdeling loopt ziet de duizenden pakjes plastic liggen waarin de kaas dan verpakt zit en/of worst of anderszins.

Soms wou ik maar dat die droom dat het plastic (residu dus van olie) zo maar zou oplossen eens waarheid werd ook in zo een supermarkt en zou het een complete chaos in de vakken worden maar en om eerlijk te zijn koop ik ook die rotzooi in de supermarkt en waarom niet. De vernietiging van het milieu is immers toch onomkeerbaar en de tijd dat WIJ nog mogen leven moeten we maar het beste er van zien te maken.

Toch ???

ONZE GENERATIE HEEFT IN 50 JAAR MEER KAPOTGEMAAKT ALS 10.000 JAAR ERVOOR ! dom001

doodskop wenkt

is het u ook opgevallen in uw omgeving CHEMTRAILS VERANDEREN KLIMAAT!sproeivliegtuig-binnen en is dat “toeval” vraag ik me af want die Bilderbergratten die de wereld besturen zijn tot alles in staat om de wereldbevolking te decimeren SLAAPT GIJ NOG?

breakings news

http://nos.nl/artikel/2084350-who-slaat-alarm-over-zikavirus.html

.
Ieder merkt het om zich heen dat het niet goed gaat met de wereld freedom go to hell en het klimaat luchtvervuiling en niemand wil een stapje terug doen en zijn wel bezig ons mooie planeet totaal te vernietigen door 90 miljoen vaten olie per dag !!!de atmosfeer in te pompen en niet raar toch dat het klimaat veranderd?  http://www.scientias.nl/mens-hoogstwaarschijnlijk-grootste-oorzaak-opwarming-aarde/92674
WELTERUSTEN
.

 

Advertenties

Over voorziener

Ben 74 jaar inmiddels en heb interesse in de politiek en hoe wij met zijn allen leven op deze wereld van nog 13.000 km doorsnede en we elkaar bevechten meestal om dat rotgeloof
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

snap er de ballen van en heb een herseninfarct gehad in 2007 maar wou graag mijn archief terug van 2012 en niemand kan dat waarmaken

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.