O gut…… Kent u FEMKE nog???

femke 2

http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/1919414/2010/11/27/Femke-Halsema-haalt-kinderen-van-zwarte-school.dhtml

effe eentje uit het archief dan maar?  ZWAAIEN

Zakt ons “groene” Femke door de mand luitjes?

Mijn grote vriend Arie stuurde weer wat over “mijn vriendin” Femke en zou me niks verbazen als die tante ons dit flikt maar lees eerst maar eens en ga zelf maar eens na of het klopt of niet en zo ja een

SCHANDE !!!!!!!

Femk
Nu weten we het.

Femke Halsema 44 jaar…..stopt ermee.

Femke wilde nog een rit extra en kreeg deze……..waarom wilde Femke dat nou zo graag ?

Toen ik op de radio hoorde dat Femke Halsema acuut stopte als fractie voorzitster en ook niet meer in de 2e kamer terug komt , kreeg ik een heel naar gevoel over mij heen . 

Niet dat Femke stopt , maar wel de mogelijke reden daarvoor.

Volgens de doctrine van de Partij Politiek van GL, dus volgens hun statuten kan er maar 3x 4 jaar = 12 jaar iemand fractie voorzit(s)ter zijn, maar Femke wilde nog een rit extra en kreeg deze, zonder protesten, ook en werd herkozen voor de volgende periode .

Waarom wilde Femke dat nou zo graag ?

Misschien wel om de volgende reden :

Zij hoefde nog maar een half jaar in de fractievoorzitster of in de 2e kamer te gaan zitten , om dan na 12,5 jaar recht te hebben op haar volle pensioen ongeacht haar leeftijd .

Dat gebeurde ook met die andere politicus van D66, ene  B. Dittrich die vertrok ook na 12,5 jaar en kreeg zijn volle pensioen .

Ik schreef dit gelijk al nadat Femke aan had gegeven nog een periode door te willen gaan ..( zij kwam toen dus nog een halfjaartje tekort )

Nu heeft zij intussen haar pensioen opbouw gehaald en madam vertrekt!

En dat  terwijl ome Arie en tante Truus tot zijn/haar 66/ 67e jaar door mag gaan ploeteren om de pensioengerechtigde leeftijd te halen .

En daarom is er maar een conclusie mogelijk:

Worden we nou belazert of besodemieterd………?????

Vraagteken

Schaf deze idiote pensioenregeling voor al die politieke artiesten zo snel mogelijk af en stel ze gelijk aan Ome Arie en Tante Truus !

 

Advertenties

Over voorziener

Ben 74 jaar inmiddels en heb interesse in de politiek en hoe wij met zijn allen leven op deze wereld van nog 13.000 km doorsnede en we elkaar bevechten meestal om dat rotgeloof
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

snap er de ballen van en heb een herseninfarct gehad in 2007 maar wou graag mijn archief terug van 2012 en niemand kan dat waarmaken

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s