EN ALS WE HET TOCH OVER GESJOEMEL HEBBEN….

effe een gouwe ouwe dan maar? mannetje drinkt bier

.

KOMT NU EINDELIJK HET GESJOEMEL BLOOT UIT MOKUM??

001

DE PVDA IS ER UIT GEKEGELD GOD ZIJ DANK EN NU KOMEN MISSCHIEN FEITEN AAN HET LICHT DIE HET DAGLICHT NIET KUNNEN VERDRAGEN???  en zie verderop de video van Een Vandaag!!!

GAAT NU DE BEERPUT  IN AMSTERDAM OPEN MISSCHIEN OMDAT NU EINDELIJK EENS ONDER EDE MOET VERKLAARD WORDEN DOOR DEZE SUKKEL WAAR EN HOE DIE 6.6 MILJARD !!!!  geld biljetten ZIJN BESTEED (Begroting Amsterdam) EN HOEVEEL WELLICHT IS ER AAN DE STRIJKSTOK BLIJVEN HANGEN  BIJ O.A. POLITIEKE “BESTUURDERS” AL DIE JAREN Vraagteken draaiend  handen-schudden

Zie eens wat die andere sukkel job cohen madame (eigen foto) al eerder beweerde dat ze allemaal “amateurs” zijn ja ja ….. vertel mij wat… http://www.parool.nl/parool/nl/1084/NOORD-ZUIDLIJN/article/detail/263044/2009/09/29/Cohen-over-NZ-lijn-We-zijn-amateurs.dhtml

ZIE  EENS  DE  VIDEO  VAN EEN  VANDAAG VAN GISTEREN! duim

http://www.eenvandaag.nl/politiek/57003/asscher_onder_vuur_over_financi_n_amsterdam

OBERIGENS EEN TEKEN AAN DE WAND WAS AL EERDER:

NIEMAND HAD DAT GELD GEMIST????  http://www.parool.nl/parool/nl/4041/AMSTERDAM-ZUID/article/detail/3590011/2014/02/04/46-000-gulden-in-afval-van-stadsdeel-gevonden.dhtml

WAAR ZIJN DE OVERGEBLEVEN MILJOENEN?http://www.parool.nl/parool/nl/1084/NOORD-ZUIDLIJN/article/detail/3354468/2012/11/27/Wat-gebeurt-er-met-de-vele-miljoenen-die-over-zijn-na-boren-aan-de-Noord-Zuidlijn.dhtml

http://nos.nl/artikel/241291-miljoenenfraude-in-vastgoedsector.html

De vastgoedsector heeft de afgelopen jaren voor een miljard euro aan omzet niet gemeld bij de Belastingdienst.

Uit onderzoek van de fiscus blijkt dat onder meer makelaars en pensioenfondsen voor honderden miljoenen euro’s aan belastingen hebben ontdoken. Soms werden stromannen ingezet of werd er gesjoemeld met de waarde van vastgoed om de fiscus om de tuin te leiden.

De Belastingdienst deed sinds 2007 grootschalig onderzoek naar belastingontduiking en fraude binnen de vastgoedsector. Daarbij hebben 600 bedrijven voor 330 miljoen euro aan boetes en naheffingen gekregen. Acht keer werd de FIOD ingeschakeld, zoals bij de Klimop-zaak, de miljoenenfraude rond het Philips Pensioenfonds en het Bouwfonds.

gluren-bij-de-buren ZWAAIEN

https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2015/01/28/pvda-kroonprins-asscher-en-zijn-muttie-onder-vuur-over-foetsie-financien-amsterdam/

Kreeg net ook een toepasselijk mailtje binnen van mijn  gabber Adrie

Op de ‘spoed’ in het ziekenhuis, komen steeds meer patiënten binnen met rugklachten.

Ministers, senatoren, Volksvertegenwoordigers, vakbondsleiders………..

 Na onderzoek kwam men tot de vaststelling dat het het probleem steeds lag aan hun matras.

geld matras   poppetje wijst

EFFE EEN OUWE VAN TIEN JAAR TERUG?

31 augustus 2005

Bewoners Roerstraat naar bestuursrechter

RIVIERENBUURT – In het oude schoolgebouw aan de Roerstraat komen binnenkort luxe koopwoningen, terwijl het stadsdeelcollege beloofd heeft dat er ouderenwoningen gerealiseerd zouden worden.

Dit stellen de bewonersvereniging RiEvierenbuurt en GroenLinks  SP Rivierenbuurt. Zij zijn naar de bestuursrechter gestapt en eisen dat de bouwvergunning van de oude school in de Roerstraat wordt teruggedraaid.”

In ’96 heeft voormalig wethouder Polderman van de PvdA  met de Key gesproken over de mogelijkheden voor ouderenwoningen”, vertelt SP’er en lid van de bewonersverenixc2xadging Rivierenbuurt Gerrit Herders. “De Key zag er echter van af en vervolgens heeft zijn opvolger Duco Adema geen initiatieven meer genomen om met woningcorporaties tot afspraken te komen.”

Toen bekend werd dat het gebouw aan ING Vastgoed verkocht zou worden zonder toestemming van de raad, is er direct een bewonersiniatief ingediend om de gang van zaken tegen te houden. Deze werd niet ontvankelijk verklaard. Vervolgens is er op 6 mei een raadsadres ingediend, waarmee hetzelfde gebeurde.

Herders noemt het verwonderlijk dat de wethouder van de daken schreeuwt dat er meer ouderenwoningen moeten komen, maar de school zo uit handen geeft. Het gebouw is voor 750.000 euro verkocht. “Na verbouwingskosten en alle bijkomende kosten maakt de ING een nettowinst van vier, vijf miljoen“, aldus Herders.

Volgens Herders is het ook vreemd dat de wethouder ‘alles achter de rug van de raad om’ heeft geregeld terwijl het College de plicht heeft beslissingen, die ingrijpende gevolgen hebben, aan de stadsdeelraad voor te leggen. “De bouwvergunning is dus verleend op oneigenlijke gronden en daarom zijn we uiteindelijk naar de bestuursrechter gestapt.”

Zowel het CDA als GroenLinks hebben meerdere keren vragen gesteld aan de wethouder. Zij willen weten welk belang de wethouder, zijn collega’s en de bewoners bij de verkoop hebben. De wethouxc2xadder heeft hier volgens Herders tijdens eerdere raadsvergadexc2xadringen niet op gereageerd. Na aandringen van GroenLink heeft Adema de vragen op de agenda van de eerstvolgende vergadering in september gezet.

“De overdracht is waarschijnlijk begin september” , stelt Herders.

“Vreemd dat de wethouder tot na de overdracht heeft gewacht. De luxe appartementen zijn door de ING ook van tevoren verkocht. Het is een spelletje geweest tussen wethouder en ING. Wat er achter zit? Ik weet het niet.”

Een woordvoerder van wethouder Adema stelt dat Gerrit Herders eens duidelijk moet zeggen wat hij bedoelt.

“We zijn de halve en hele waarheden die de heer Herders de wereld in helpt echt zat. Wethouder Adema heeft nooit belooft dat er ouderenwoningen zouden komen.” Volgens de woordvoerder heeft Adema wel eerst geprobeerd om er senioren-woningen te krijgen, maar bleek dit na gesprekken met de Key gewoonweg niet rendabel.

Hij vervolgt: “Op deze plek was de realisatie van ouderenwoningen even niet mogelijk. Adema is daarom met een commerciele partij in zee gegaan onder de voorwaarde dat de monumentale buitenkant intakt blijft. De 750.000 euro is gezien de hoge verbouxc2xadwingskosten heel redelijk. Het Ontwikkelingsbedrijf Gemeente Amsterdam heeft dit bedrag geadviseerd. Ik weet niet hoe de heer Herders aan die vier miljoen winst komt. Dit bedrag ligt volgens ons vele malen lager. Zo’n bedrag noemen is stemmingmakerij.”

Wat betreft het ‘achter de rug van de raad om’ verkopen van het pand is de woordvoerder duidelijk. “De verkoop mag het Dagelijks Bestuur zelf doen, dit valt niet onder de ingrijpende gevolgen.”

Bron: Echo, 31 augustus 2005

Voetnoot voorziener van het toen populaire weblog van me achillespees van de pvda Wethouder Adema had een eigen appartement op een steenworp afstand van de bewuste locatie en zie eens een verkankerde topic van me een paar jaar later omdat Volkskrantblog inmiddels is opgeheven en jammer wel  https://voorzieners.wordpress.com/2009/09/03/zullen-we-het-eens-over-de-roerstraat-hebben/

 

Advertenties

Over voorziener

Ben 74 jaar inmiddels en heb interesse in de politiek en hoe wij met zijn allen leven op deze wereld van nog 13.000 km doorsnede en we elkaar bevechten meestal om dat rotgeloof
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

snap er de ballen van en heb een herseninfarct gehad in 2007 maar wou graag mijn archief terug van 2012 en niemand kan dat waarmaken

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s