KLIMAATPARADE 29 NOVEMBER 12 UUR!

Beste Avaazers in Nederland,

Op zondag gaat onze gemeenschap de straat op voor de grootste klimaatmars ooit.

Waarom doen wij dit? Omdat één dag later al onze regeringen bijeenkomen, en ze zouden eindelijk af kunnen spreken om deze ramkoers naar planetaire catastrofe te wijzigen.

Door de jaren heen hebben dit soort marsen de loop van de geschiedenis veranderd — de mars van Martin Luther King naar Washington heeft de weg vrijgemaakt voor het einde van de rassenscheiding. De zoutmars van Gandhi maakte Groot-Brittannië duidelijk dat de koloniale dagen voorbij waren. En nu heeft deze wereldwijde mars de potentie om dé mars van onze tijd te worden, die het voortbestaan van de hele mensheid veiligstelt.

Onze beweging bereidt zich al acht jaar voor op dit moment. Wij zijn er klaar voor. Het enige dat ieder van ons nu nog moet doen is op komen dagen. Klik voor meer informatie over de mars in Amsterdam en deel deze uitnodiging met al jouw vrienden en familie:

De Klimaatparade
29 november, 12:00
Museumplein, Amsterdam

Of klik op de wereldkaart met alle evenementen om andere evenementen te bekijken.

Dit weekend zullen honderdduizenden van ons met één stem spreken, in een gigantische gecoördineerde actie voor iedereen op aarde. Dit is onze kans om onze toekomst veilig te stellen en duidelijk te laten zien hoe onze gezamenlijke kracht het op kan nemen tegen de vuile politieke spelletjes die ons naar het randje van de afgrond brengen. Als wij succesvol zijn — en wij moeten succesvol zijn — dan maken wij een reusachtige sprong voorwaarts naar de wereld waar wij allemaal van dromen.

We hopen je op zondag te zien!

Met hoop en vastberadenheid,

Alice, Lisa, en de rest van het Avaaz-team
Avaaz is een internationaal campagnenetwerk van 41 miljoen mensen
en streeft ernaar dat internationale besluitvorming wordt bepaald door inzichten en waarden van de wereldbevolking. (“Avaaz” betekent “stem” of “lied” in veel talen.) Avaaz heeft leden in alle landen van de wereld; ons team is verspreid over 18 landen in 6 werelddelen en werkt in 17 talen. Lees meer over de grootste campagnes van Avaaz hier, of volg ons op Facebook of Twitter.

Advertenties

Over voorziener

Ben 74 jaar inmiddels en heb interesse in de politiek en hoe wij met zijn allen leven op deze wereld van nog 13.000 km doorsnede en we elkaar bevechten meestal om dat rotgeloof
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

snap er de ballen van en heb een herseninfarct gehad in 2007 maar wou graag mijn archief terug van 2012 en niemand kan dat waarmaken

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s