WIE HEEFT IN MOKUM DAT GELD GESTOLEN???

022Bron: Artikel hierboven Telegraaf

ogen-2

weet u nog wat er gebeurde verleden jaar?  ( bron: Nos)

46.000 gulden bij vuil gezet

04-02-2014, 13:55
Aangepast op 04-02-2014, 14:31

Het Amsterdamse stadsdeel Zuid heeft vermoedelijk 46.000 gulden bij het vuil gezet. Het geld zat in afgedankt kantoormeubilair dat eerder stond opgeslagen in een voormalig stadsdeelkantoor.

De duizenden guldens werden bij een afvalscheidingsstation in Hoorn gevonden. In een van de kasten die daar als afval werden aangeboden, bleken vier geldkistjes te zitten. Het afvalverwerkingsbedrijf heeft aangifte gedaan van de vondst bij de politie.

“Moeilijk te achterhalen”

Het is niet bekend waar het geld vandaan komt. Volgens een woordvoerder van stadsdeel Zuid is dat moeilijk te achterhalen, omdat de afgelopen jaren verschillende stadsdeelkantoren zijn samengevoegd. “Stadsdeel Zuid mist geen geld”, schrijft het stadsdeel in een brief aan de raad.

De 46.000 gulden ligt voorlopig opgeslagen in een geldkluis bij een waardenopslagbedrijf totdat bekend is waar het geld vandaan komt.

en dan lees je dit!!! http://www.parool.nl/parool/nl/5/POLITIEK/article/detail/4195545/2015/11/26/Wethouder-Kock-durft-niet-te-beloven-dat-55-miljoen-euro-wordt-gevonden.dhtml?utm_source=dailynewsletter&utm_medium=email&utm_campaign=20151126

HANDJEKLAP

DIE 55 MILJOEN MOETEN LINKSOM OF RECHTSOM GEWOON TERUGKOMEN SUKKELTJE!!!!

Bron

mannetje drinkt bier

ALS DE ZON SCHIJNT…

Advertenties

Over voorziener

Ben 74 jaar inmiddels en heb interesse in de politiek en hoe wij met zijn allen leven op deze wereld van nog 13.000 km doorsnede en we elkaar bevechten meestal om dat rotgeloof
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op WIE HEEFT IN MOKUM DAT GELD GESTOLEN???

  1. jungleelephant zegt:

    Ik denk toch dat een of meer personen hun bankrekening opgeleukt hebben,want het is en blijft een vaag verhaal met veel boekhoudkundige trucjes!

snap er de ballen van en heb een herseninfarct gehad in 2007 maar wou graag mijn archief terug van 2012 en niemand kan dat waarmaken

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s