FICTIE OF WERKELIJKHEID?

 Vraagteken draaiend

Zag dit staan op internet en FICTIE of WERKELIJKHEID

U mag het zeggen…..

Je suis un traître – Ik ben een verrader

Screenshot_12

(Door: Werner Reichel – Vertaling: E.J. Bron)

Na de bloedbaden van Parijs draait de propagandamachinerie opnieuw op volle toeren. Het is nauwelijks nog mogelijk om je via de mainstream media over de actuele veroveringsoorlog in Europa te informeren. Uit alle kanalen van de massamedia druipt het ontsteltenisslijm van die politici, die door hun optreden respectievelijk hun niet optreden wezenlijk medeschuldig zijn aan de dood van de ongeveer 130 burgers in Parijs. De linkse intellectuele misdadigers in de redacties bezweren in pathetische uitroepen eens temeer vrijheid, democratie en moed, dus waarden en deugden die zij verachten en voor het behoud waarvan zij niets zouden riskeren, omdat het hen daartoe aan moed ontbreekt.

Op alle zenders proberen de politiek-correcte commentatoren en deskundigen een draai te vinden hoe men aan het stemvee het actuele bloedbad opnieuw als betreurenswaardig op zichzelf staand geval, gepleegd door enkele psychisch gestoorden en op een dwaalspoor gebrachte mensen, kan verkopen. Men legt steeds maar weer opnieuw aan de bevolking uit waarom de diverse bloedbaden niets met de islam te maken hebben en waarom de eigenlijke slachtoffers niet de vermoorde mensen en hun familieleden zijn, maar de miljoenen moslims in Europa.

Per slot van rekening zouden nu xenofobe ophitsers, rechtse “Untermenschen” en rechts-populisten proberen dit op zichzelf staande geval te gebruiken voor hun weerzinwekkende en mens-verachtende doelen, zoals de herinvoering van grenscontroles. Daarom moet men na ieder bloedbad dat werd aangericht door radicale moslims de strijd tegen “rechts”, dus tegen die burgers die de hele politiekcorrecte propagandamachinerie niet meer pikken, versterken. Dat is inderdaad steeds dezelfde truc. En het verbazingwekkende; deze functioneert nog steeds.

De journalisten en andere opiniemakers proberen als een derderangs jaarmarkt-goochelaar de aandacht van het publiek af te leiden naar minder belangrijke zaken, zodat men na iedere aanslag onmiddellijk de vraag stelt hoe het kan dat de autoriteiten, de politie en de geheime diensten, dus die staatsinstellingen die veracht en constant bekritiseerd worden door de mainstream journalist, “gefaald” hebben. Deze beschuldigingen komen bijna uitsluitend van mensen die bijzonder ijverig opstoken tegen de “teveel” rechten en bevoegdheden van deze instellingen. Altijd wanneer radicale moslims een bloedbad aanrichten, gelden de volgende politiek-correcte vuist- en gedragsregels:

 • Dat heeft niets met de islam te maken.
 • Dat is een op zichzelf staand geval.
 • De eigenlijke schuldigen zijn niet de daders, de mannen achter de schermen of de islamitische religie/ideologie, in wier naam zij moorden, maar: kapitalisme, neoliberalisme, westers imperialisme, de grote concerns, de wapenlobby, het grootkapitaal (ofwel de Joden), de Amerikanen, de klimaatverandering, de kruistochten, Israël (ofwel de Joden), G.W. Bush, Pegida, rechts-populisten.
 • De geheime diensten, autoriteiten, politie en het leger hebben gefaald.
 • De strijd tegen rechts moet versterkt worden.
 • We moeten meer doen voor de integratie.
 • We hebben meer welkomstcultuur nodig.
 • “Wir schaffen das” (wat dan ook).
 • Wij steken kaarsen aan en reiken elkaar de hand.
 • De bondskanselier is diep geschokt.

In de sociale media behoren zulke islamitische bloedbaden zoals in Parijs al tot de populairste emotionele hoogtepunten, net zoals Halloween. Nu zijn weer “Je suis”-spreuken, de Franse driekleur en logo´s van de Eiffeltoren (met hartje) en vogue, totdat ze door de volgende hype of de volgende challenge worden afgelost.

De politiek-mediale elite lukt het in ieder geval om uit de pols van een brutale veroveringsoorlog een goedkoop ontsteltenis- en carnavalsnummer te maken. Voor de meer eisende en iets beter nadenkende goedmenschen bestaat er als alternatief aanbod een soort voortdurende zelfhulp- en geselaargroep, die zich onophoudelijk bezighoudt met de vraag wat “wij” fout gedaan hebben en hoe “wij” voor nog meer nederigheid, overdreven naastenliefde en vooral voor nog meer geld voor vrede, begrip en welvaart voor iedereen op deze planeet kunnen zorgen. In “Die Zeit”, het Duitse huisblad voor linkse staatsgelovigen en staatsafhankelijken, is onmiddellijk na de massamoorden in Parijs een commentaar met de titel “Welkomstcultuur is de grootste vijand van de radicaalislamitische terreur” verschenen. Nog een slok Fairtrade-thee en vlug een gekleurd welkomstbord in elkaar geknutseld en de wereld wordt weer vreedzaam, gekleurd en vrolijk. Als we als een hond op de rug gaan liggen en onderwerpend onze weke delen laten zien, dan zou Europa iets minder bloederig dan grote delen van zwart Afrika of destijds India (ca. 80 miljoen doden!) geïslamiseerd kunnen worden.

Vanzelfsprekend wordt als reactie op de massamoord in Parijs alleen de strijd tegen rechtse ophitsers geïntensiveerd. Die zijn namelijk de eigenlijke bedreiging voor onze “vrije” samenleving en vanuit praktisch oogpunt bekeken zijn kritiek op hen en de strijd tegen hen ook volledig ongevaarlijk. Precies daarom zijn zelfs de meest weerzinwekkende haatpredikers en meest wrede IS-slachters in vergelijking met Strache, Wilders, Farage of Orbán volgens de algemene opvatting van politici en media slechts weeskinderen. De politiekmediale heerschappijkaste lukt het soeverein om hun falen te camoufleren, de burgers te misleiden en af te leiden. Het lukt haar steeds opnieuw om hun zondebokmentaliteit als deugd en geestelijke houding zonder alternatief voor te stellen.

Want de eigenlijke vijand en het eigenlijke gevaar zijn niet de radicale moslims. Die maken alleen maar gebruik van de zwakte en het gebrek aan waarden en oriëntering van de Europese naties en maatschappijen.

 • De vijanden van Europa en van de vrijheid zijn politici zoals Angela Merkel of Werner Faymann, die voor de explosieve combinatie van sociaal paradijs voor iedereen en open grenzen verantwoordelijk zijn.
 • Verantwoordelijk voor de oorlogsdoden van Parijs zijn die politieke en journalistieke krachten die al jarenlang uit politieke redenen doelbewust de verzwakking van de geheime diensten, van de politie,van de legers en alle andere veiligheidskrachten van de staat bedrijven.
 • Verantwoordelijk zijn de No-Border-propagandisten in de media, NGO´s, partijen en cultuur inclusief hun gewone voetvolk, ofwel de straat”activisten” die meestal tot geweld bereid zijn.
 • Verantwoordelijk zijn die voorbereidende denkers en intellectuelen die met hun duistere neo-socialistische visioenen en ideeën de weg geëffend hebben van een rijk, florerend en vreedzaam continent naar een chaotisch, verarmd en ongeciviliseerd Derde Wereld moeras.

Al deze mensen zijn na ieder bloedbad ongeveer twee dagen diep geschokt en gaan daarna gewoon op de oude voet voort. Ook deze keer lukt het hen weer om uit een bloedbad, een oorlogshandeling, een tragisch op zichzelf staand geval te construeren. Het is de vraag hoeveel massamoorden, hoeveel afgeslachte kinderen en hoeveel vergoten bloed van ongelovigen de goedmenschen nog nodig hebben voordat zij hun opportunisme en hun lafheid overmeesteren en eindelijk beginnen het duistere wereldbeeld en de dogma´s van de politiek-correcte ideologie te betwijfelen.

Europa wordt door een onafgebroken aaneenschakeling van op zichzelf staande gevallen, die allemaal niets met elkaar te maken hebben, gedestabiliseerd en gekoloniseerd. En net zoals de kikker in de pan zullen we hooguit een beetje kwaken, ons echter verder volledig passief gedragen. Over enkele dagen is het bloedbad van Parijs weer vergeten en kan het volgende op zichzelf staande geval, dat vast en zeker weer helemaal niets met de islam te maken zal hebben, komen.

De toespraken van geschoktheid, solidariteitsuitingen en de parolen om vol te houden liggen al kant en klaar in de bureaulade. In de adventstijd zou een kerstmarkt zich als nieuw bloedbad kunnen aanbieden, ook als de linkse wegduikers deze al lang in winter- en lichtmarkten hebben omgedoopt. Vooruitsnellende gehoorzaamheid en onderwerping zijn de strategieën van die politieke krachten, die “rechtse ophitsers” zo graag en vaak beschuldigen van “ongegronde angsten”.

Hoe dan ook, voor de radicale moslims verloopt alles volgens plan. Er zullen nog zeer vele doden te beklagen zijn. Per slot van rekening maken de IS en zijn vele vrienden in en rondom Europa (alleen al in Frankrijk sympathiseert 27% van alle (!) jongeren met de IS) geen geheim van hun doelen en plannen. De “Libanonisering” van Europa is nog maar net begonnen. En bij de vele nog te verwachten tragische op zichzelf staande gevallen en dodelijke slachtoffers mogen onze staatsbestuurders datgene doen wat ze het best kunnen, namelijk geschoktheid simuleren en holle frasen te berde brengen.

Bron:
www.andreas-unterberger.at
Auteur: Werner Reichel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

ZIE MEER FICTIE OF WERKELIJKHEID  FICTIE OF WERKELIJKHEID?

ALS DE ZON SCHIJNT…

Advertenties

Over voorziener

Ben 74 jaar inmiddels en heb interesse in de politiek en hoe wij met zijn allen leven op deze wereld van nog 13.000 km doorsnede en we elkaar bevechten meestal om dat rotgeloof
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op FICTIE OF WERKELIJKHEID?

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Aan allen: noem het geen IS(islamitische staat) meer. Er is geen staat zoals zij dat willen, het
  IS blijven noemen verschaft dat uitschot een legitiem karakter, alsof de hele wereld
  het erkend heeft. Daar moeten we NIET aan beginnen.
  Noem het vanaf nu DAESH. Dat is een scheldwoord.
  http://www.theguardian.com/world/2015/jan/12/tony-abbott-say-hell-now-use-daesh-instead-of-isil-for-death-cult-but-why

snap er de ballen van en heb een herseninfarct gehad in 2007 maar wou graag mijn archief terug van 2012 en niemand kan dat waarmaken

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s