WORDEN OUDEREN STILLETJES AL VERMOORD?

klop op de deur

vanavond op het journaal gezien

http://nos.nl/artikel/2013466-uitzonderlijk-veel-ouderen-met-longontsteking.htm

De Inspectie voor de Gezondheidszorg wordt overspoeld met meldingen over ouderen die het slachtoffer zijn geworden van griep

vraagtekens

http://www.trouw.nl/tr/nl/4324/Nieuws/archief/article/detail/1763754/2003/04/17/Veel-ouderen-gaan-dood-aan-griep.dhtml

http://www.telegraaf.nl/gezondheid/23562607/__Veel_ouderen_met_longontsteking__.html

WORDEN WE VERMOORD?

chem_trails_postcard-p239766966890493714qibm_400

WORDEN WE VERMOORD? 

Vraagteken draaiend

Geloof me. De moeite waard om effe aan de klikken!  computermuis

WILT OOK EENS EFFE GOED SCHRIKKEN HOE ENORM DIVERSE KANKERS ZIJN GESTEGEN IN SLECHTS 13 JAAR TIJD EN IS DIT TOEVAL?

WAAR IS DEZE STERKE STIJGING IN AMPER 13 JAAR AAN TOE TE SCHRIJVEN EN IS HIER WEL EENS ONDERZOEK NAAR GEDAAN???

CIJFERS LIEGEN NIET TOCH?   ZWAAIEN

https://www.kanker.nl/bibliotheek/borstkanker/wat-is/1312-overleving-borstkanker

https://www.kanker.nl/bibliotheek/galwegkanker/wat-is/1546-overleving-galwegkanker

https://www.kanker.nl/bibliotheek/slokdarmkanker/wat-is/1372-overleving-slokdarmkanker

https://www.kanker.nl/bibliotheek/nierkanker/wat-is/1548-overleving-nierkanker

https://www.kanker.nl/bibliotheek/dikkedarmkanker/wat-is/1369-overleving-dikkedarmkanker

https://www.kanker.nl/bibliotheek/leverkanker/wat-is/1944-overleving-leverkanker

https://www.kanker.nl/bibliotheek/acute-myeloide-leukemie/wat-is/1938-overleving-aml

https://www.kanker.nl/bibliotheek/mondkanker/wat-is/1497-overleving-mondkanker

https://www.kanker.nl/bibliotheek/zaadbalkanker/wat-is/1586-overleving-zaadbalkanker

https://www.kanker.nl/bibliotheek/alvleesklierkanker/wat-is/1374-overleving-alvleesklierkanker

https://www.kanker.nl/bibliotheek/melanoom/wat-is/1588-overleving-melanoom

‘Overlevingskans met hersentumor niet groot’

Een hersentumor is nog altijd een van de gevaarlijkste vormen van kanker. Na vijf jaar leeft nog één op de vijf patiënten bij wie artsen de diagnose hebben gesteld.

Dat heeft KWF Kankerbestrijding gezegd aan de vooravond van de Brain Awareness Week die vandaag begint. De week is onder meer georganiseerd door de Hersenstichting. Het doel is aandacht vragen voor de ziekte.

In Nederland sterven 1500 mensen per jaar aan een hersentumor. De overlevingskans is zo klein, doordat de tumoren vaak pas laat worden ontdekt. Daarbij zijn de gezwellen vaak moeilijk te behandelen.

ANP

Lees ook

https://voorzieners.wordpress.com/2014/10/25/ode-aan-de-doden/

STOPhersentumoren

 Online gepubliceerd op: 15 maart 2010

zie ook

CHEMTRAIL-ALERT

SLAAPT GIJ NOG?

Bron: http://olympiczion.nl/index.php/uitgelekte-fotos-van-chemtrail-verspreidingssysteem/

 

HAARPgegenereerde frequenties worden getransporteerd via chemtrailbeladen luchten

De snelle vermeerdering van het chemtrail gesproei over de afgelopen jaren heeft ervoor gezorgd dat er een sterk toegenomen de mogelijkheid is voor het verspreiden van frequenties door deze nieuw verworven gefabriceerde ‘atmosfeer’. Deze frequenties zijn ingesteld om een aantal verschillende resultaten te bewerkstelligen, waarvan de belangrijkste het vertragen van de opwarming van de aarde is. Het fenomeen dat zich momenteel overal manifesteert op de planeet.

Vanwege zulke noodlottige pogingen om drastische veranderingen in weerpatronen te bewerkstelligen, zien we nu droogte waar ooit veel regen viel, en moessons (regentijden) waar ooit droogte was.

Zo zijn er locaties in Noord-Californië en Oregon waar voor zes maanden geen regen viel. De bossen in dat gebied zijn letterlijk stervende als gevolg van het gebrek aan water en hun daaruit voortvloeiende verzwakking voor ziektes en dodelijke plagen.

Ook zijn er gebieden in het zuidoosten, zoals Florida en South Georgia, die sinds de recente geschiedenis hun eerste moesson(regentijd) seizoen hebben gehad. De meteorologische dynamiek van deze radicale verschuivingen worden direct veroorzaakt door geo-engineering.
Hoewel dit in feite een zeer ingewikkeld verhaal is, en soms bijna niet te geloven is, is er verzameld overtuigend bewijs dat ondersteunt dat de weerpatronen over de gehele wereld drastisch worden veranderd door deze uiterst kortzichtig atmosferische projecten. De onvermijdelijke paralelle verwoestingen, giftige bijwerkingen en onbedoelde gevolgen die worden veroorzaakt door deze alomtegenwoordige chemtrails, (en geo-engineering technologieën) zullen het mileu wereldwijd voorgoed verwoesten.
In het volgende deel van onze tekst zullen we de geo-engineering agenda blootleggen, die aanleiding heeft gegeven tot deze climatologische afwijkingen. Wanneer we de gehele invloed hiervan bekijken over de hele wereld, komt hieruit naar voren dat de weerspatronen op planeet aarde nooit meer hetzelfde zullen zijn. Het is precies om deze reden dat de Cosmic Convergence Research Group (CCRG) begonnen is met deze serie over Geo-engineering en Chemtrails.
Het leven op aarde is in enorm gevaar
Er is wellicht geen groter gevaar voor het leven op aarde dan het geo-engineering probleem. Een van de hoofdredenen hiervoor is dat het verborgen blijft en ontkent wordt door de overheden overal ter wereld. Hierdoor kan het onverminderd doorgaan, en uitgebreid worden met elke draaing van de aardbol.
Degenen van ons die weten en hebben gezien hoe uitzonderlijk destructief de resultaten zijn, en hiertegen hebben geprotesteerd, hebben te maken gekregen met een enorme verzet. Wij zijn van plan om de redenen achter deze ongeëvenaarde sabotage te gaan uitzoeken en te onthullen hoe belangrijk het is dat de mensheid deze agenda voor eens en altijd beëindigd.

Voor redenen die duidelijk zullen worden, beveeld de CCRG aan om deze volgende twee videos te kijken en te verspreiden.

What in the World Are They Spraying? (Full Length)

Why in the World are They Spraying? (Full Length Documentary)

Conclusie:

Hoe kan er mogelijkerwijs een conclusie zijn naar aanleiding van dit inleidende stuk over geo-engineering, terwijl we nog nauwelijks onder de oppervlakte zijn gekomen?

Als gletsjers, die millenia lang overleefd hebben, smelten in een record tempo, en de poolkappen voor onze ogen uiteenvallen, beginnen we de ernst van de situatie pas in te zien. Als men objectief de weersomstandigheden van de afgelopen tien jaar zou gaan analyseren, wordt het al snel duidelijk dat er krachten aan het werk zijn die niet vertraagd kunnen worden. Elke poging hiertoe zal de zaken alleen maar erger maken. En dat heeft het ook gedaan

Vanwege de vasthoudendheid van de mensheid om voor eigen god te spelen met moeder natuur, is de normale balans onherstelbaar veranderd. Terwijl de wetenschappelijke gemeenschap een ‘farmaceutische benadering’ blijft toepassen om dingen te verbeteren, wordt het duidelijk dat er veel ergere scenarios in werking zijn gesteld. Door het behandelen van de symptomen van een planetaire verandering die zijn pad moet volgen, hebben de verantwoordelijke overheden en corporaties eigenlijk slechts meer brandstof op het vuur gegooid. Het vuur van het broeikaseffect (of de globale opwarming van de aarde) zal niet uitgaan tot moeder aarde klaar is met de door haar vereiste periode van hernieuwing en wedergeboorte.

Het is nu tijd voor de planetaire bevolking om deel te nemen aan, in plaats van het belemmeren van, dit noodzakelijke process van planetaire metamorphose.

Endnotes:

[1] “Chemtrails: The Consequences of Toxic Metals and Chemical Aerosols on Human Health” By Dr. Ilya Sandra Perlingieri, Global Research, May 12, 2010

Required Reading:

To fully understand why such a fundamentally flawed geo-engineering paradigm

was even created, the following essay will provide some answers:

Cosmic Convergence Accelerates Epochal Planetary Transformation

Photo-documentary of Chemtrail Equipment/Apparatus:

Editor’s Caveat:

DAG 383 IS DIT NOG KOOSJER ALLEMAAL??

Is het jullie ook opgevallen dat zoveel mensen om je heen ziek zijn en vaak een vastzittende hoest hebben en veel slijm opgeven en en het soms lijkt of het niet overgaat ?

Is dit normaal vraag ik me af het “tuig” kennende wat onze mooie wereld bestuurt en in staat is de mensheid uit te roeien of in ieder geval te decimeren en heeft dit gezien onlangs? https://www.longfonds.nl/nieuws/nl-ziek-door-smog-maar-alarm-ontbreekt#

zie ook eens  http://www.hetgrotereplaatje.nl/chemtrails.html

.

http://www.nujij.nl/politiek/op-zoek-naar-de-ware-agenda-achter-de-chemtrails.19163773.lynkx

ogen 2

.
Met chemtrails CHEMTRAILS VERANDEREN KLIMAAT! (LET OP 3 X DRUKKEN!) spuiten vliegtuigen rotzooi over de wereld  sproeivliegtuig-binnen  en wat zit er in in die tanks vraag ik me af en lees een onderstaand artikel en huiver
.

zie deze video  ALARM !!!

   overtuig je zelf!!!

tn_001 tn_002

http://www.youtube.com/watch?v=0k7PtRlMuz0

Onder een sproeivliegtuig

sproeivliegtuig-binnen

 

       glazen bol klein    S T U U R   D I T  D O O R !   poppetje wijst   opruimkat20met20kruisje

Over voorziener

Ben 75 jaar inmiddels en heb interesse in de politiek en hoe wij met zijn allen leven op deze wereld van nog 13.000 km doorsnede en we elkaar bevechten meestal om dat rotgeloof
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op WORDEN OUDEREN STILLETJES AL VERMOORD?

  1. Hier wordt bijna dagelijks met chemtrails gesproeid en ik hoest al meer dan 8 maanden de longen uit mijn lijf!Ik zou,als ik dat kon,ze zo de lucht uitschieten!

snap er de ballen van en heb een herseninfarct gehad in 2007 maar wou graag mijn archief terug van 2012 en niemand kan dat waarmaken

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.